Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!
 Новости:  Расписание на февраль 2020 (5780г.)...  Файлы:  гл. Рье (Украшение для Лосяша) - 31.08.2019 ... 
Пожертвования
Помощь детям

    Желающие оказать 
    благотворительную  помощь детям из
    детских домов  и
    интернатов могут связаться  с нами по телефону:
    +38(048)711-14-95

Наша библиотека
Бесплатно!

    Справки по телефонам:
    Люба: +38(093)1165203, 7026756
    Олег: +38(098)4865894

Loading

Ми проти УЗАКОНЕННЯ та примусового НАСАДЖЕННЯ збочення нашим дітям!

25/03/2018



На офіційному сайті Верховної Ради України є розпорядження Кабінету Міністрів України, що зобов'язує міністерства та інші державні органи виконувати план дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року – далі план дій.

1. Зміни в системі освіти. Дітей будуть навчати, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).
2. Використання засобів масової інформації для пропаганди гомосексуалізму (стаття 102, пункт 4).
3. Легалізація цивільного партнерства для одностатевих пар (стаття 105, пункт 6).
4. Дозвіл трансгендерам усиновлювати дітей (стаття 105, пункт 7) та ін.


Вже саме використання терміну "гендер" в офіційних документах може призвести до небезпечних наслідків. Стамбульська Конвенція (стаття 3, пункт c) юридично затверджує на міжнародному рівні означення: "гендер означає соціально закріплені ролі, поведінку, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків". Окрім того, Стамбульська Конвенція гарантує захист від дискримінації за ознакою "гендерної ідентичності" та "сексуальної орієнтації". Це робить поняття "гендер" залежним не від природних статевих ознак, а від самоідентифікації особи. Слід також відзначити, що в багатьох країнах Євросоюзу програми гендерної рівності зводяться до популяризації одностатевих стосунків.

 

 

Президент, Верховна Рада та Кабінет Міністрів мають різні повноваження. Подается по дві петиції до кожного державного органу із різним цільовим призначення.

При підписанні петиції 99% часу іде саме на реєстрацію акаунта (до 5 хвилин для одного  сайту), а для підпису потрібно всього лиш по кілька секунд для кожної петиції. Ви створите 3 акаунти, які залишаться вам назавжди, і ви зможете швидко підписувати ще багато різних  петицій. 

 

 

Ось, що написано в Конституції Украини:

Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Стаття 39. Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.

Стаття 40. Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

 

 

Дивлячись на країни, в яких подібні плани вже реалізовано, є побоювання, що після виконання такого плану дій у нашій країні наступним кроком буде запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за критику чи незгоду з будь-якими діями та висловами, що популяризують гомосексуалізм. В деяких країнах вже зараз ув'язнюють тих, хто визнає, що гомосексуалізм – це гріх, а батьків, що протидіють пропаганді цього явища в школі, позбавляють батьківських прав.

Служителі в таких країнах говорять: «Нас змусили замовкнути, ми не маємо права сказати щось проти».

Служіння таким людям, які хочуть змінити свій образ життя, проходять секретно, християнські конференції організовуються в основному в Східній Європі, так як в іншій частині Європи відчувають дуже сильний тиск зі сторони гей-активістів. В США так через суд забороняють діяльність організацій, які підтримують традиційні сімейні цінності, незалежно від того християнські це чи світські організації.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7Bm9fzhRoWM&feature=youtu.be
 
 
 

Посилання на петиції:

1) https://petition.president.gov.ua/petition/42484

2) https://petition.president.gov.ua/petition/42862

3) https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3070?aname=published

4) https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3118?aname=published

5) https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462

6) https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1485

 

Покрокова інструкція  https://goo.gl/8HsVSH

 
Християни вбачають головну загрозу не в тому, що є гріх сексуального збочення в людини, а в тому, що цей гріх хочуть УЗАКОНИТИ та примусово НАВ’ЯЗУВАТИ нашим дітям.

 

Прочтено: 2352      
 


Раздел:   [ разное ] |    Распечатать